Kwaliteit: echte kwaliteit van A-merken
Op afspraak bij u geleverd
Alle producten te zien in onze showroom
Vakkundig advies uit de praktijk
De scherpste prijzen
Menu
Filters

Ondervloeren

Filters

  • Dikte

  • Toon meer
  • Toon minder
  • Eigenschappen

Ondervloer Laminaat

Ondervloer laminaat

Ben je op zoek naar een goede ondervloer voor je laminaatvloer? Vloerbezorgd.nl heeft een ruim assortiment en is ook de specialist op het gebied van ondervloeren! Bij ons kun je niet alleen de vloer zelf, maar ook de ondervloeren en andere benodigde items bestellen, zoals plinten of overgangsprofielen.

Daardoor maken wij het je gemakkelijk. Je kunt bij ons alles onder 1 dak bestellen en we geven jou graag goed advies over de beste ondervloer voor jou situatie. Bij elk product staat omschreven voor welke situaties de betreffende ondervloer geschikt is. Kom je er niet uit? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij helpen je graag. Voorkom dat je later last hebt van slechte isolatie of geluidsoverlast en kies voor een ondervloer van Vloerbezorgd.nl!

...

Categorieën
Filters
Filters
19 artikelen

Waarom een ondervloer onder laminaat?

Wanneer je een vloer van laminaat of pvc laat leggen is het erg belangrijk dat er een goede ondervloer onder zit. Omdat deze materialen vrij hard zijn, is het goed te horen wanneer je over de vloer loopt. Een ondervloer zorgt ervoor dat het geluid wordt gedempt. Daarnaast helpt deze extra laag tussen laminaat en fundering tegen vocht en verbetert het de isolatie. In de meeste woningen, zeker wanneer je onderburen hebt, ben je zelfs verplicht om een contactgeluid reducerende ondervloer aan te leggen! Bij Vloerbezorgd.nl kun je terecht voor ondervloeren voor alle situaties.

 

Verschillende soorten ondervloeren

Geluiddemping is dus één van de belangrijkste eigenschappen van een ondervloer. Maar hoe weet je nou welke je moet kiezen? Wanneer je geen ervaring hebt met vloeren leggen kan het je al gauw duizelen door de vele opties die er op het internet te vinden zijn. Belangrijk is om bij het begin te beginnen: is de ondervloer geschikt voor wat jij er op wil leggen, bijvoorbeeld laminaat? Vervolgens kun je kiezen voor een ondervloer die tot een bepaald aantal decibel aan geluid dempt. In Nederland is over het algemeen 10db voldoende, maar soms stelt een huisbaas andere eisen. Check daarom eerst goed je huurovereenkomst!

 

Online ondervloer bestellen

Wil je meer weten over de ondervloeren van Vloerbezorgd.nl, of heb je vragen over welke voor jou de beste keus is? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice! Daar helpen we je graag verder. Ook is het mogelijk om bij onze showroom langs te komen om de vloeren in het echt te bekijken. We hopen je dan ook gauw terug te zien bij Vloerbezorgd.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »