Kwaliteit: echte kwaliteit van A-merken
Persoonlijk bij u binnen geleverd (begane grond)
Alle producten te zien in onze showroom
Vakkundig advies uit de praktijk
Super scherpe prijzen

Verzenden, retourneren & klachten

Bezorging

Wij bezorgen onze producten zelf. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat er zorgvuldig met jouw producten word omgegaan en jouw producten vakkundig binnen in huis (beneden) afgeleverd zullen worden. Kleine pakketjes met de post verstuurd. Sommige producten hebben we zelf op voorraad en met veel producten werken we met groothandelsvoorraden. Hierdoor kunnen wij jouw producten indien gewenst binnen 2 tot 5 werkdagen afleveren. Uiteraard kun je ook zelf uw gewenste leverdatum aangeven, hier kunnen wij in de meeste gevallen aan voldoen.

Bezorgkosten

Bestellingen vanaf € 350,- worden gratis geleverd, hieronder vragen we een vergoeding van 35,-

Voor versturing per post word € 6,95 verzendkosten gerekend.

Retourneren

Het kan gebeuren dat je teveel heeft besteld. Bij Vloerbezorgd.nl kunt u uw teveel bestelde producten binnen 30 dagen retourneren. Uitzonderingen hierbij zij PVC vloeren met een batch-nummer. Deze kunnen i.v.m. eventuele kleurverschillen met andere producties niet geretourneerd worden. Verder dienen geretourneerde producten onbeschadigd en in originele verpakking geretourneerd te worden. De retourkosten zijn hierbij voor rekening van de koper.

Klachten

Bij Vloerbezorgd.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel! Mocht er desondanks toch een klacht ontstaan dan zullen wij er alles aan doen om dit naar volle tevredenheid op te lossen. Wij hopen hiervan te leren en onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Klachten kun je per mail of telefonisch doorgeven.