Kwaliteit: echte kwaliteit van A-merken
Persoonlijk bij u binnen geleverd (begane grond)
Alle producten te zien in onze showroom
Vakkundig advies uit de praktijk
Scherpe prijzen

Bezorging, levertijden, retourneren & klachten

Bezorging en levertijden

Bij Vloerbezorgd.nl word jouw vloer bezorgd met onze eigen bezorgdienst. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat er zorgvuldig met jouw vloer word omgegaan en deze binnen in huis (beneden) afgeleverd zal worden. Losse plinten en profielen worden rechtstreeks vanaf onze leverancier geleverd, hierdoor heb je deze in de meeste gevallen al binnen 2 dagen in huis! Kleine pakketjes worden met de post verstuurd. Sommige producten hebben we zelf op voorraad en met veel producten werken we met groothandelsvoorraden. Hierdoor kunnen wij jouw producten normaliter binnen 2 tot 4 werkdagen afleveren. Wilt u uw bestelling later geleverd hebben dan kunt u in het bestelproces bij "opmerking" uw gewenste leverdatum invullen. Wij kunnen hier in de meeste gevallen aan voldoen.

Bezorgkosten

Bestellingen vanaf €450,- worden gratis geleverd, voor bestellingen tot €300,- rekenen wij €35,- bezorgkosten.

Voor versturing van postpakketjes word € 14,95 verzendkosten gerekend.

Retourneren

Bij Vloerbezorgd.nl heb je het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw naar ons adres zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je een email sturen naar [email protected] Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitgezonderd van de mogelijkheid van retourneren zijn PVC vloeren met een batch-nummer. Deze kunnen i.v.m. eventuele kleurverschillen met andere producties niet geretourneerd worden.

Klachten

Bij Vloerbezorgd.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel! Mocht er desondanks toch een klacht ontstaan dan zullen wij er alles aan doen om dit naar volle tevredenheid op te lossen. Wij hopen hiervan te leren en onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Klachten kun je per mail of telefonisch doorgeven.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.