Kwaliteit: echte kwaliteit van A-merken
Op afspraak bij u geleverd
Alle producten te zien in onze showroom
Vakkundig advies uit de praktijk
De scherpste prijzen
Menu
Filters

Categorieën

Merken

Filters

 • Kleur

 • Dikte

 • Toon meer
 • Toon minder
 • Eigenschappen

PVC vloeren

PVC Vloeren: optimaal comfort in huis

PVC Vloeren zijn misschien wel de meest gekozen type vloeren van dit moment. PVC wordt alsmaar populairder en dat is met name te danken aan de fantastische eigenschappen van het materiaal. De vloeren zijn namelijk zeer duurzaam en zorgen voor optimaal wooncomfort. Vloerbezorgd heeft voor u een prachtig assortiment aan PVC vloeren geselecteerd. Van visgraat tot beton- en houtlook vloeren.

...

Categorieën
Filters
Filters
198 artikelen

Eigenschappen van PVC vloeren

PVC vloeren worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof. De vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten, waardoor u met iedere PVC vloer een totaal ander sfeerbeeld creëert.

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een klik- of plaksysteem en zijn net als laminaatvloeren eenvoudig en snel te leggen. Ze zijn daarnaast geluiddempend, sterk en bovendien geschikt voor elke ruimte in huis (dus ook voor de keuken en badkamer). Zo kunt u dus door het hele huis dezelfde vloer leggen.

 

Klik PVC versus Plak PVC

Er zijn twee typen PVC vloeren beschikbaar: plak PVC en klik PVC. Beide gemaakt van hetzelfde materiaal, maar op een andere wijze opgebouwd en op een andere wijze gelegd. Maar hoe zit het met de verschillen en de kosten? Klik PVC heeft een hogere aanschafprijs, terwijl de legprijs per m2 van plak PVC weer hoger ligt. De praktijk wijst echter uit dat wanneer u uw pvc vloer ook door ons laat leggen de totale kosten nauwelijks van elkaar verschillen. Klik PVC is dus niet altijd aanzienlijk duurder dan plak PVC. Als u vloerverwarming heeft of geluidsreductie een belangrijk punt is bij uw overweging dan raden wij altijd de plakversie aan omdat deze de warmte nog beter geleid (waardoor u een optimaal rendement haalt uit uw vloerverwarming) en nog stiller is dan de klikversie. Voordeel van de klikversie is dat u deze net als laminaat makkelijk zelf kunt leggen en u een redelijk vlakke ondergrond niet hoeft te egaliseren.

 

De merken PVC bij Vloerbezorgd

In de markt van PVC Vloeren zijn veel verschillende merken beschikbaar. Wij hebben uit de beschikbare merken een assortiment samengesteld van kwaliteitsmerken. In ons assortiment vind je PVC van onder andere:

 • Quick Step
 • Douwes Dekker
 • Gelasta
 • Bodiax
 • HomeCollection
 • Beautifloor

 

Voordelen van PVC vloeren

 

1. Een PVC vloer gaat lang mee

Misschien wel de beste eigenschap van PVC vloeren: de levensduur. PVC vloeren gaan jarenlang mee. Ondanks het weinige onderhoud kunt u van PVC vloeren dus lang genieten.

2. PVC is eenvoudig te onderhouden

Naast de levensduur is het onderhoud van PVC ook een groot voordeel. PVC behoeft namelijk nauwelijks onderhoud: met dweilen en stofzuigen kom u namelijk al een heel eind. Dit in tegenstelling tot de veel meer onderhoudsgevoeliger vloeren zoals kurk en parket. Voor een blijvend optimale uitstraling adviseren wij het gebruik van specifieke PVC reinigingsmiddelen.

Meer uitleg over het onderhoud vind je hier>>>

3. Zeer goede geluiddempende eigenschappen

Geluiddemping is in veel huizen een belangrijk aspect. Zeker wanneer het gaat om een tussenwoning of appartement. PVC vloeren zijn voor dit type woning dan ook perfect geschikt. De uitstekende geluiddempende eigenschappen zorgen ervoor dat jij én uw buren geen last hebben van geluid!

4. De vloer is geschikt voor vloerverwarming

Steeds vaker zien we dat er tijdens verbouwingen en nieuwbouw gekozen wordt voor vloerverwarming. Logisch gevolg is dan ook de keuze voor een PVC vloer. Die past zich namelijk aan aan de temperatuur van de omgeving. Perfect voor vloerverwarming dus. De warmte wordt door een PVC vloer zeer goed doorgelaten, waardoor de vloer snel warm aanvoelt.

 

 

Wij beantwoorden graag je vragen over PVC vloeren

Heeft u na het lezen van onze informatie over PVC nog specifieke vragen of eisen over het materiaal? Schroom dan niet om contact op te nemen en ons om advies te vragen. We staan graag voor u klaar!

Vragen die we vaak krijgen zijn:

'Welke geluidsdemping mag ik verwachten van een PVC vloer?'

'Wat is de beste ondervloer voor PVC?'

'Wat zijn de verschillen tussen klik en plak PVC?'

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij Vloerbezorgd

U kunt ervoor kiezen om een scherpe offerte aan te vragen voor uw gewenste PVC vloer en deze bij akkoord thuis te laten bezorgen en eventueel te laten leggen door onze professionele legservice. De vloer toch liever van tevoren zien en vast kunnen houden? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Waardenburg. Het is handig om van tevoren een afspraak te maken zodat u er zeker van kunt zijn dat wij uitgebreid de tijd voor u hebben. Neem contact op via onderstaand formulier of bel naar: 06 50 57 84 57.

 

Alle soorten PVC vloeren
Alle PVC vloeren
Klik PVC
Plak PVC
PVC visgraat
PVC tegels
PVC Hongaarse punt

 

Alle merken PVC vloeren
Alle PVC vloeren
Sense PVC
Quick-Step PVC
Douwes Dekker PVC
Beautifloor PVC
Gelasta PVC
COREtec PVC
Solcora PVC
Moduleo PVC

 

Alle kleuren PVC vloeren
Alle PVC vloeren
PVC houtlook
PVC betonlook
PVC grijs
PVC wit
PVC zwart
PVC bruin
PVC beige

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »