Kwaliteit: echte kwaliteit van A-merken
Persoonlijk bij u binnen geleverd (begane grond)
Alle producten te zien in onze showroom
Vakkundig advies uit de praktijk
Scherpe prijzen
Filters

Merken

Filters

  • Eigenschappen

  • Dikte

  • Toon meer
  • Toon minder
  • Slijtlaag

  • Gebruiksklasse

  • Kleur

  • Randafwerking

PVC grijs

Filters
Filters
127 artikelen

Grijs PVC als basis voor je interieur

Een vloer van grijs PVC biedt een uitstekende basis voor jouw interieur. Heb je moeite om jouw interieur te combineren met je huidige vloer? Of moet er nog een vloer komen en wil je voorkomen dat je interieur niet te combineren is? Kies dan voor grijs PVC!

...

Verschillende soorten grijs PVC

Vloerbezorgd.nl wil de klant iets te bieden hebben. Daarin gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Niemand is er namelijk bij gebaat dat jouw vloer binnen de kortste keren mankementen vertoont. Bij Vloerbezorgd.nl hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Ons assortiment PVC grijs bestaat uit topmerken. Denk hierbij onder andere aan:


Het grijs PVC van Vloerbezorgd.nl is een echte aanwinst voor bij jou thuis. De vloeren van grijs PVC zijn hygiënisch, wat betekent dat ze schoon worden geleverd en allergievriendelijk zijn. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te houden en uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.De voordelen van grijs PVC

Allereerst heeft grijs PVC natuurlijk alle voordelen die normaal PVC ook heeft. Denk hierbij aan de lange levensduur, het eenvoudige onderhoud en het feit dat de vloeren geluiddempend zijn. Grijs PVC heeft echter een extra voordeel: de combinatiemogelijkheden.

 

Door te kiezen voor grijs PVC als basis voor jouw interieur, maak je combineren met de rest van je interieur eenvoudig. Alles is immers te combineren met grijs! Bovendien creëer je direct een strakke, stoere uitstraling.

 

Bestel je vandaag nog jouw vloer?

Ben jij klaar voor een nieuwe vloer in huis? Kies dan jouw nieuwe vloer uit ons assortiment PVC grijs. Met onze laagste prijsgarantie weten we zeker dat je geen spijt zult krijgen. Een bijkomend voordeel is dat wij de vloer persoonlijk bij je thuis komen bezorgen. We vinden het contact met de klant erg belangrijk. Dat maakt dat we graag persoonlijk de vloer bij je komen bezorgen. In onze webshop kun je gemakkelijk en snel jouw bestelling plaatsen.

 

Dus waar wacht je nog op? Wij staan voor je klaar!