Kwaliteit: echte kwaliteit van A-merken
Op afspraak bij u geleverd
Alle producten te zien in onze showroom
Vakkundig advies uit de praktijk
De scherpste prijzen
Menu
Filters

Ondervloeren

Filters

  • Dikte

Ondervloer Lijm PVC

Ondervloer lijm PVC

Wil je een goede ondervloer om te leggen onder een vloer van lijm, ook wel plak PVC? Vloerbezorgd heeft een ruim assortiment ondervloeren, geschikt voor onder PVC! Een nieuwe vloer is namelijk niet compleet zonder een ondervloer. Deze dempt geluid, zorgt voor betere isolatie en voor minder last van vocht in huis. Onmisbaar dus als je je vloer professioneel wilt leggen!

Wij verkopen vloeren met verschillende niveaus van geluidsdemping. Voor de meeste huizen wordt 10db aangeraden.

...

Categorieën
Filters
Filters
1 artikelen

De voor- en nadelen van plak PVC

Wanneer je een ondervloer nodig hebt voor lijm of plak PVC, is het extra belangrijk dat je de ondervloer goed legt. Je lijmt het plak PVC namelijk direct op de ondervloer- ligt deze dus scheef of oneven, dan komt dat de vloer niet ten goede. Ga daarom extra zorgvuldig te werk! Het lijkt misschien een extra uitdaging, maar laat het je niet tegen houden om een lijm PVC vloer aan te schaffen. Deze zijn namelijk erg voordelig en flexibel, omdat het in alle richtingen te leggen is. Dat maakt het een stuk makkelijker dan klik PVC!

 

Een ondervloer onder lijm PVC leggen, hoe moet dat?

Leuk en aardig, maar hoe kun je nou het beste een ondervloer leggen? Ondervloeren worden vaak verkocht op rol of als matten. Deze kun je vervolgens gemakkelijk op maat knippen of snijden, waardoor ze goed aan te passen zijn aan de ruimte. De losse stukken plak je met ductape aan elkaar, zodat ze niet gaan schuiven of over elkaar heen liggen. Ben je klaar? Dan kan nu de nieuwe vloer er op!

Online ondervloer bestellen

Wil je meer weten over de ondervloeren voor lijm en plak PVC van Vloerbezorgd, of heb je een vraag over één van onze andere producten? Neem dan gauw contact op met onze klantenservice! Daar helpen we je graag verder. We hopen je gauw te zien bij Vloerbezorgd!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »